Hrechkovsiy-logo

Послуги лікаря ортодонта

Ортодонтія

Cпрямована на виправлення неправильного прикусу та оклюзій, вирівнювання зубів, усунення щілин та покращення естетики посмішки.

dantist

Стоматологія DR. Hrechkovskyi

Перелік послуг ортодонта

Ваше здоров'я, ваше майбутнє.
Не відкладайте на завтра.

Елайнери для вирівнювання зубів

Елайнери – щільні прозорі капи,виконані з медичного гіпоалергенного матеріалу,не викликають алергії та не натирають слизову.

Капи для вирівнювання зубів виготовляють індивідуально для кожного пацієнта,які повторюють форму його зубного ряду ,також це ефективний спосіб виправити прикус непомітно для оточуючих.

Брекет - системи

Брекет – системи – це ортодонтична конструкція,яка використовується для корекції положення зубів та прикусу.

Конструкція складається з основних елементів: замок(брекет), дуга, лігатура(кріплення дуги до замочку),кожен елемент має свою роль і функцію в процесі лікування.

Брекети виготовляють з різних матеріалів,мають різні кріплення,тому пацієнти повинні дотримуватись певних правил гігієни.

Міофункціональні капи

Міофункціональні капи – це спеціальна накладка ,виготовлена з прозорого гіпоалергенного матеріалу у вигляді чохла для зубів.

Капа дозволяє коригувати положення зубів та покращує форму обличчя, а також виправляти прикус з раннього віку у дітей ( 5 років )

Знімні та незнімні пластинки

Знімні та незнімні пластини – це ефективні ортодонтичні апарати,які допомагають коригувати положення зубів та прикус у дітей.

Ці знімні та незнімні ортодонтичні конструкції, виконані з пластику та металевої дуги, фіксується на зубах за допомогою скоб та гачків, які можна регулювати, за рахунок чого регулюється тиск на зуби.

Що таке ортодонтія?

Ортодонтія - це розділ стоматології, який займається діагностикою, лікуванням та профілактикою аномалій зубощелепної системи у будь-якому віці.

Вона спрямована на виправлення неправильного прикусу та оклюзій, вирівнювання зубів, усунення щілин та покращення естетики посмішки.

hrechkovskyi-orthodontics-services

Відповіді на ваші запитання

Поширення питання

Ортодонтія - це розділ стоматології, який займається діагностикою, лікуванням та профілактикою аномалій зубощелепної системи у будь-якому віці. Вона спрямована на виправлення неправильного прикусу та оклюзій, вирівнювання зубів, усунення щілин та покращення естетики посмішки.
Найчастіше лікарі-стоматологи нашої клініки застосовують апаратні методики корекції:
Головне завдання лікаря - ортодонта - це виправлення неправильного прикусу(зубного ряду)
Найчастіше це :порушення зубного ряду, захворювання скронево-нижньощелепного суглоба (СНЩС), неправильный прикус.
Стоматолог – це лікар, що виконує будь-які лікувальні процедури в порожнині рота. Ортодонт – це лікар, який займається лише лікуванням прикусу зубів.
Щоб виправити прикус потрібно звернутися до лікаря - ортодонта. Пам'ятайте, якщо нижня щелепа у вас видається вперед, зуби вгорі та внизу зовсім не контактують або більш як наполовину перекривають один одного, тоді похід до ортодонта є обов'язковим.
Найбільш очевидна ознака для виправлення прикусу - асиметрія обличчя. Наявність неправильного прикусу заважає ретельно пережовувати їжу, що може призвести до розладів харчування. Під час жування при неправильному прикусі навантаження розподіляється нерівномірно, що створює надмірний тиск на певні зуби, м’язи і суглоби. Це призводить до запалень, виникнення болю та передчасного руйнування зубної кістки.

Ось декілька причин які впливають на зміну прикусу:

  • родова травма;
  • вигодовування штучним шляхом;
  • порушення дихання;
  • смоктання пальця або соски;
  • поспішність або затримка у видаленні молочних зубів;
  • неправильний прикус після протезування;
  • дефіцит фтору і кальцію в організмі;
  • порушення процесу прорізування;
  • еповноцінне харчування і карієс;
  • проблеми з обміном речовин;
  • захворювання і травми зубощелепної системи.
Головне правило: ортодонта потрібно вибирати ретельно, зібравши всю необхідну інформацію про лікаря (відгуки), клініку і цінову політику.
Лікар проводить загальний огляд та ставить ряд запитань пацієнтові. Далі проводиться фотопротокол, щоб показати пацієнтові стан його зубів та щелеп. Лікар призначає КТ та/або панорамний знімок, щоб комплексно оцінити стан щелеп та положення зубних рядів. Потім лікар озвучує можливі варіанти виправлення прикусу: брекети, елайнери та ін.. Також лікар може рекомендувати відвідати інших фахівців, перед початком лікування: ортопеда, гнатолога, пародонтолога.
В середньому процес вирівнювання зубів займає від 18 місяців. Щомісяця необхідно проходити контрольні огляди ортодонта.
Детальну вартість можна дізнатись лише після консультації лікаря. Лікар дасть оцінку стану зубів, чи потрібна попередня підготовка (пломбування, робота з каналами, депульпування), а також складність прикусу,і тоді складається ціна на лікування.

Приклади наших робіт

Ми зробимо усе можливе і навіть трішки більше для Вас

Відгуки наших клієнтів

Що кажуть про нас наші пацієнти

Ira Golovchuk
Ira Golovchuk
2024-03-18
Майстер своєї справи! Я більше не боюся лікувати свої зубки! Дякую
Галчонок
Галчонок
2023-12-02
Щиросердечно дякую всій команді стоматології Dr.Hrechkovskyi, особливо Олегу Олександровичу! Ви здійснили мою мрію, тепер у мене сяюча посмішка, про яку я так мріяла! Щиро дякую кожному за турботу, терпіння, увагу та за приємну атмосферу! Я складна пацієнтка, була зроблена колосальна робота, але тепер все в минулому, а я прикрашаю своєю посмішкою світ! Вся робота була виконана на відмінно, жодних ускладнень не було, все стерильно, чітко і професійно! Рекомендую всім стоматологію Dr.Hrechkovskyi!!! Це вірний вибір, якщо ви мрієте про здорові і красиві зубки! Кожен крок своєї роботи лікар коментує, завжди дослухається до побажань і рекомендує, як буде краще саме для вас. Низький уклін Вам, Олег Олександрович, процвітання, успіху, натхнення, терпіння і наснаги у роботі, вдячних і терплячих клієнтів! Нехай усе завжди вдається, приносить задоволення, прибуток і наснагу до нових звершень!!! Щиросердечно дякую Інні, завжди уважна, терпляча та ніжна. Нехай життя завжди тобі дарує багато щастя, радості та позитивних емоцій! І щиросердечно дякую Олександру Руслановичу за підготовку моїх зубчиків ( тих що залишилися🤭😅) до колосальних змін, за професійну гігієну і пломбування! Нехай в житті завжди трапляються приємні люди, океан щастя, безмежної любові і радості в душі! До нових зустрічей!
Іра Шульган
Іра Шульган
2023-09-12
Дуже задоволені лікуванням. Гарний підхід та сервіс. Рекомендуємо.
катя
катя
2023-09-11
Завжди лікуюся в лікаря Олега Олександровича. Стоматологія «Dr. Hrechkovskyi”» мене приємно вразила своєю якістю обслуговування та професіоналізмом персоналу. Я отримала чудовий прийом та ефективне лікування. Персонал завжди був дуже ввічливим та уважним до моїх потреб. Рекомендую всім, хто шукає якісну стоматологічну допомогу!. І також можна придбати все для гігієни ротової порожнини для всієї сім’ї.

Ваше здоров'я, ваше майбутнє.
Не відкладайте на завтра.

Лікування зубів є важливою процедурою для збереження здоров’я ротової порожнини і загального здоров’я організму.

Контакти

Email:
Телефон:

Стоматологічний кабінет лікаря Олега Гречковського.

м. Луцьк, проспект Відродження 50 / 144